Handla och packa smart inför campingresa

När du ska bege dig ut på campingresa så är det viktigt att du har med dig rätt utrustning. Sådant som inte är tillverkat för att används utomhus kan vara onödigt otympligt, inte fungera optimalt, eller till och med gå sönder. Därför är det bra att du förbereder dig och inhandlar rätt saker.

Camp,In,The,Mountains,Near,Of,The,Lake.,Bivouac,OnDet bästa att göra när du förbereder dig inför en campingresa är att besöka en butik på internet, där du enkelt kan få överblick över vad som ingår i deras sortiment och beställa allt från samma ställe som en enda leverans. Ett exempel på en bra sådan är webbutiken lightmyfire.com/se/, som fokuserar på saker avsedda för bruk utomhus. Muggar med lock som håller värmen är ett bra alternativ, och så är även lunchlådor med tillhörande bestick. Kolla gärna om du har möjlighet att grilla på campingplatsen, och ta i så fall med dig grilltillbehör.

Bra saker att tänka på vid packning

Hur du packar beror till viss del på hur du planerar att campa – alternativ såsom campingplats och stuga har båda med sig olika förutsättningar som du bör betänka. Om du väljer att hyra en campingplats så måste du tänka på att du behöver ta med dig tält eller annat att ha över huvudet på natten och att du måste kunna förvara dina saker. Då är det extra bra att ha mer kompakta lösningar som lätt går att bära med sig. Andra alternativ finns också:

”Husbilarna har ökat mycket de senaste åren”, säger campingplatsägaren Bert Lock till Blekinge Läns Tidning.