Därför är en LED-ramp bra att ha

Att ha en LED-ramp installerad på din bil när du är ute och kör i mörkret är välinvesterade pengar. En LED-ramp ger en bredare och lägre ljusbild vilket gör stor skillnad när det kommer till att hinna upptäcka faror i tid. Någon sekund kan göra stor skillnad på om du hinner väja för ett hinder eller inte.

Om du bor ute på landsbygden eller kör mycket på landsvägar där det är mörkt är det väldigt bra att ha extraljus. Att investera i en LED-ramp är ett mycket bra val, köp led-ramp här om du vill ha god sikt när det är mörkt. Det finns LED-ramper i alla prisklasser och som passar alla typer av fordon, bilar, lastbilar och arbetsfordon. Fördelen med en LED-ramp är att den är mycket diskret och är enkel att montera och installera. En LED-ramp sticker inte ut lika mycket som traditionella extraljus gör vilket är en klar fördel ur ett estetiskt perspektiv. LED-ramper har ett kraftfullt ljus som ger dig både god räckvidd och en bred ljusbild. Hitta en LED-ramp som ser bra ut på din bil och du kommer alltid att se bra när du kör i mörkret.

En bra ljusbild minskar risken för olyckor

På vägar där det inte finns någon belysning är det väldigt mörkt stora delar av året. För att minska risken för att råka ut för en olycka är det bra att ha extraljus på bilen eller fordonet du kör. Ett djur kan snabbt springa upp på vägen och att då få syn på det fort är viktigt för att inte köra på djuret. Du upptäcker även andra hinder bättre. Någon sekund kan vara avgörande när det handlar om att upptäcka hinder på vägen. En LED-ramp är därför en bra investering när du kör mycket.